Lighthouse Burger

image
4.15
Based on 20 Reviews

5

75.00%

4

0.00%

3

5.00%

2

5.00%

1

15.00%
About Lighthouse Burger

Lighthouse is a burger bar located on the picturesque island of Fanø, Denmark. We offer a range of high-quality burgers made from locally sourced ingredients, including our signature homemade burger buns. Our mission is to put our own stamp on the fast food industry by providing delicious and sustainable options for our customers. With a passion for great food and a commitment to our community and the environment, we strive to create a unique and memorable experience for everyone who visits Lighthouse. -Hey, by the way, have you heard about our awesome selection of ice-cold Fanø Bryghus beers straight from the tap?

Tags

You need to Login first to submit your review.

image
Troels Iversen
DK

En Sublim Burgeroplevelse hos Lighthouse Burger! Jeg havde fornøjelsen af at besøge Lighthouse Burger, og jeg må sige, at det var en oplevelse ud over det sædvanlige! Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt med en professionel og imødekommende atmosfære, skabt af de sejeste drenge bag disken. Nu til selve burgeren - jeg har sjældent smagt noget så lækkert! Den var saftig, velsmagende og perfekt tilberedt. Det var tydeligt, at der var lagt kærlighed og omhu i hver eneste detalje, fra ingredienserne til sammensætningen af burgeren. Jeg må også rose personalet for deres fantastiske service. De var opmærksomme, venlige og sørgede for, at jeg følte mig velkommen og godt tilpas under hele mit besøg. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Lighthouse Burger til enhver burgerentusiast. Det er ikke bare en burger, det er en oplevelse! Tak til Lighthouse Burger for en sublim smagsoplevelse og den professionelle stemning. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

image
Christina Wedel
DK

her servere de den bedste burger jeg… her servere de den bedste burger jeg har fået.. til dato. Smagen er hjemmelavet, blød og med gode ingredienser i som hsr de perfekte blandingsforhold. vi var 3 gæster og vi var alle vilde med den. Ps. pomes frites lidt for greasy for min smag. Tak for mad ,, vi kommer igen.

image
Barbara Joos
DK

Ikke pengene værd Fritterne var ok, men burgerne var kolde og seje (inkl gamle og kedelige burgerboller), som om de havde ligget længe, da vi hentede vores bestilling. Bestemt ikke pengene værd.

image
Lone Sørensen
DK

Gode smagfulde burgere Gode smagfulde burgere - dejligt med hjemmelavet burgerbolle, dressing og god kvalitet af oksekød. Smilende personale, der er gode til at fortælle om evt ventetid. Prøv det, hvis turen går til Fanø.

image
Maria
DK

Lækker mad i Rindby på Fanø Virkelig god og meget velsmagende burger. Lækre sprøde og dejligt krydrede pommes. Lækre drikkevarer og lokal øl. Venlig betjening. Vi ventede en halv time på vores mad. Det var også det, vi fik af vide, der ville gå. Vil man undgå ventetid, kan man bestille online. Kan varmt anbefale dette spisested.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow