Clara Odense

image
2.35
Based on 20 Reviews

5

30.00%

4

5.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

65.00%
About Clara Odense

Vi drives af ønsket om at få kvinder til at føle sig smukke og komfortable. Hver eneste dag. Uanset form, størrelse og alder.

Tags

You need to Login first to submit your review.

image
Alicia Jensen
DK

Odense-stil.com Odense-stil.com : tidligere Clara-Odense. Jeg skrev til firmaet for at bede om deres CVR nummer - her er deres svar: Hej med dig, Tak for din besked! Vi gør vores bedste for at sende varer af høj kvalitet i overensstemmelse med de viste og annoncerede fotos i vores butik. Denne klage er lidt usædvanlig for os. Vi vil gerne løse det så hurtigt som muligt. For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, bedes du vedhæfte et par billeder/videoer, der viser den dårlige kvalitet eller den beskadigede del af produktet. Den mest optimale optagelse er på en plan overflade i god belysning, hvor etiketten og defekten er tydeligt synlig. Vi bruger disse oplysninger til at hjælpe dig med din ordre og til at forhindre fejl i fremtiden. Vores lagerteam skal inspicere varen, før vi kan behandle din anmodning. Vi beder derfor om din forståelse. Tak og hav en god dag! Med venlig hilsen, Lily - Kundesupport

image
Karin Andersen
DK

Dårlig service For det 1. så trak de penge med det samme men der gik meget lang tid før jeg modtog tøjet. Tøjet passede ikke i størrelsen og kvaliteten var absolut heller ikke, hvad jeg regnede med. Derfor skrev jeg til dem med det samme, at jeg ønskede pengene tilbage og spurgte, hvor jeg skulle sende tøjet hen. Da jeg endelig fik svar, skrev de, at de ville tilbyde mig 30% af beløbet og så kunne jeg beholde tøjet. Det kunne jeg jo ikke bruge til noget, da tøjet ikke passede. De gik op på 35% og skrev, at det var fordi tøjet var fra Kina og det var for dyrt for dem, at sende retur. Jeg skrev at det ikke var mit problem og at jeg ifølge lovgivningen har ret til det fulde beløb retur. De tilbud 50% og for bare at få lidt, så skrev jeg at jeg ville have minimum 60% retur ( hvilket stadig er alt for lidt ). Jeg har flere gange skrevet men nu hører jeg pludselig ikke mere. Jeg handler der aldrig igen og med mindre de refunderer det fulde beløb, så fraråder jeg andre at handle der.

image
Susanne
DK

En stjerne og kun fordi, at man ellers ikke kan anmelde. Jeg bestilte to bluser efter de mål, de havde på deres hjemmeside. Begge i str. XL. Pengene blev trukket ret hurtigt, varerne var undervejs i 12 dage. 1 bluse var nok nærmere XXL - men kan bruges. 1 bluse var mindre en XS. Jeg skrev med dem og forslog, at de sendte en ny som erstatning for den lille. Det ville de ikke, da det var dyrt at sende fra Asien. Jeg fik tilbudt 70% rabat på næste ordre. Det blev et nej tak fra mig. Jeg forsøgt så, at få fuld refusion på den bluse, der var alt for lille. Det ville de ikke, men tilbød 30% i refusion og så kunne jeg give blusen til en, jeg holder af. Clara Odense er ikke længere så aktiv, men de er i fuld gang under flere andre navne.

image
Lars Poulsen
DK

Hold jer lang væk Hold jer lang væk. Ombytningsproces meget besværlig & useriøs "butik" Varer bliver sendt fra Kina. Blev tilbudt 30% refusion og godkendte det, men fik kun refunderet ca. 23%. Korrespondance virkede som om det var en kinesisk computer. Meget upersonlig & computer agtigt sprog. Efter klage over forkert refusion opstod der "radio silence" fra sælgers side. Det ser ud som om hjemmesiden "clara-odense.com" nu er lukket ned, men opererer under andre navne, bl.a. "odense-stil.com" men med samme opsætning af hjemmeside, sprog formulering, samme rabatkoder m.m. Hold jer generelt fra at købe på Facebook, Instagram o.lign. steder.

image
CA
DK

Fup firmaets hjemmeside Fup firmaets hjemmeside er nu nede og kommer ikke frem. De holder fast i at man ikke kan returnere varerne og i at man bare kan forære varerne til en ven mod en refundering på 30 %.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow