Bornholm.nu

image
2.00
Based on 3 Reviews

5

0.00%

4

0.00%

3

33.33%

2

33.33%

1

33.33%
About Bornholm.nu

Bornholm.nu er Bornholms mest besøgte nyhedssite med over 40.000 forskellige læsere pr. måned.

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
hugo Jakobsen
DK

Blevet meget dårlig Blevet meget dårlig. For mange reklamer så siden ikke virker og går i stå for det meste

image
Mads
DK

reklame "Avis", med utroligt ringe indhold... Denne er "avis" er mere et reklame opslagstavle på nettet, for bornholmske virksomheder, end en avis.. Når det en enkelt gang sker, at avisen laver en artikel, så er det blot reklame for de firma der allerede pryder siden størstedelen af hjemmesiden, som betalende sponsorer. Avisen vælger ikke at bringe historier, hvis ikke de for betaling for iform af annoncering. Der blir aldrig gjordt noget for at lave en uvildige artikler eller en reportage, som måske kunne give siden lidt liv. Opsætning er kedeligt, uddateret og uinspirerende.

image
Stine
DK

Tjaa.. 3 stjerner Synes godt nok at siden er meget kedelig at se på. Dårlig opsætning af tingene... Men ellers fint nok, med oplysninger om hvad der foregår på øen.. Pift den lidt op! -Det ville klart hjælpe på nogle flere stjerner :)

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow