Stoffersautoshop

image
4.25
Based on 20 Reviews

5

70.00%

4

15.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

15.00%
About Stoffersautoshop

Stoffers Auto Shop

Tags

You need to Login first to submit your review.

image
Marianne Volkersen
DK

Vi har lige købt en brugt bil hos… Vi har lige købt en brugt bil hos Stoffers auto shop. Det var helt igennem en god og behagelig oplevelse. Den blev oveni købet leveret på vores adresse og alle vores små krav blev fikset.

image
Marcos
DK

Rigtig dårlig service Jeg havde bestilt hjuleskifte hos Stoffers Auto Shop via min Tryg forsikring, og da jeg kom på værkstedet var jeg informeret at jeg skulle tage hjulene ud fra bagagerumet selv. Efter hjulene blev skiftet, så blev mine sommerdæk afleveret ved siden af bilen, ud af dækposer. Så skulle jeg selv pakke dem om i mine dækposer, og så ind i bagagerumet (også selv). Når jeg klager om service, bliver jeg behandlet med arrogance og ligegyldighed. Næste gang prøver de at jeg skifter hjulene selv mens de tager pengene fra Tryg, og det gider jeg ikke. Shame on you, Stoffers Auto Shop.

image
Ingolf Rasmussen
DK

Jeg har købt flere biler hos Stoffer og… Jeg har købt flere biler hos Stoffer og altid blevet behandlet godt og været yderst tilfreds med mine køb, de er lynhurtige med service og rep, har kun godt at sige om Stoffers Auto, anbefaler dem gerne.

image
Fanny Schmidt
DK

Kvalitet, professionelt & venligt personale. Super service! Et virkelig behageligt & venligt personale, pålidelige, gode priser, profesionelle løsninger, service, kvalitet, en virkelig god oplevelse. Stoffers Auto Shop, får min allerstørste anbefaling.

image
Birgitte Kristiansen
DK

Jeg har købt en brugt Kia Picanto hos… Jeg har købt en brugt Kia Picanto hos Stoffers Auto Shop og har hele vejen igennem følt mig virkelig godt behandlet. Min veninde var med og fortalte om et problem hun havde med sin bil. Mekanikeren gik straks i gang med at udbedre fejlen og det kostede ikke noget . Det er da en fantastisk service. Da jeg hentede min "nye" bil, lå der en flaske champagne og en æske chokolade som en lille gave (meget sød gestus).

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow