Hammer-Høyer Biler A/S

Amalienborgvej 53, 9400, Nørresundby, United States
image
3.75
Based on 20 Reviews

5

65.00%

4

0.00%

3

5.00%

2

5.00%

1

25.00%
About Hammer-Høyer Biler A/S

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Christian Paludan
DK

Har fået repareret bil hos autobutler… Har fået repareret bil hos autobutler ved Hammer Hoyer biler altid gode priser så bare ros altid til tiden næsten ingen ventetid så bare ok

image
Rasmus Meier
DK

Fine biler - ALT FOR DYRE PRISER Jeg leasede en BMW 420D årg 2017 igennem HH biler i maj måned 23, hele processen op til handlen var fænomenal og alt kørte på skinner, alt i alt en rigtig god oplevelse, inden handlen blev turboen på bilen skiftet da jeg opdagede en fejl ved den under prøve kørsel, denne blev skiftet og jeg måtte efter en måneds tid tilbage på værkstedet hos dem da der var et spændebånd på turboen monteret forkert, skide være med det de fik rettet op på deres fejl, selve bilen har jeg været meget glad for - der hvor den kammer lidt over er at jeg under handlen blev lovet at prisen var god, og at når leasingaftalen udløb kunne være sikker på et salg af bilen, og hvis ikke jeg kunne det ville de være behjælpelige med at få den videre! Det lyder meget fint, men fungere ikke så godt i praksis, deres biler og leasingsaftaler er alt for dyre, og når handlen er gennemført, forsvinder den gode og behjælpelige service, jeg har mange gange rykket for forlængelsestilbud uden at høre mere. De gange det har lykkedes mig at få et svar fra dem, må de “desværre melde pas” på at hjælpe med at få min bil videre da de ikke har behov for at få flere biler ind i forretningen, til trods for at man kan følge med på sociale medier at de i diverse bilgrupper, tilbyder at købe folks leasingbiler da de mangler biler i forretningen!! Jeg står nu tilbage efter 1 år med den fine 4 serie, og har brugt hvad der svarer til 10.500 kroner om måneden på en bil som slet ikke burde være så dyr, til sammenligning, kunne man have leaset en ny bmw i7 til 11.500 kroner. Kort resume, rigtig fine biler de har, men ALT for dyre priser!!!!!!

image
Simone B
DK

Hurigt & professionel behandling Hurigt & professionel behandling i forbindelse med køb & salg af leasingbil. Alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke. Bestemt et sted jeg kommer retur til.

image
Isabell Hyltoft
DK

super go service :) super go service :) vi købte vores nye bil i sommers, og er rigtig glade for den. Der har været god servide hele vejen igennem både ved købet og da vi skulle have lavet en lille bule i bilen. vi kan klart anbefale at købe bil hos Hammer-Høyer biler.

image
Poul Bonde Jensen
DK

Sund fornuft på værkstedet Efter at have brugt 20.000 kr. på reparationer på specialværksteder for vores bilmærke - uden at motorfejlen var blevet fundet og rettet - bad vi værkstedet hos Hhbiler se på motoren. I stedet for blindt at følge testapparatets anvisninger rensede de motoren, der nu kører fejlfrit efter denne lille service til under 1.000 kr.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow