Nka

image
1.00
Based on 2 Reviews

5

0.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

100.00%
About Nka

Forside

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Henrik
DK

Svindel Jeg har fået skiftet 2 fundamentale dele til Aircondition i min bil (pris ca. 10.000 kr) for at finde ud af, at de igen er gået i stykker ca. 2 år efter. Jeg bruger nu et nyt værksted, der kan fortælle, at delene der er gået i stykker er mere end 2 år gamle. Jeg har altså betalt for nye dele, men har fået gamle slidte dele.

image
Saba
DK

Et elendigt værksted, der ikke kender til ærlighed jeg ville heller give ingen stjerner, hvis det var muligt. Jeg fik skiftet koblingen i min peugeot hos Nørrekilde auto, før jul og siden da har jeg haft problemer med at sætte bilen i gear, især 1. gear. Jeg havde aldrig haft dette problem i de næsten 4 år, hvor jeg har været ejeren af bilen. Jeg har flere gange henvendt mig til værkstedet og bilen har de haft i flere omgange uden at gøre noget ved problemet. I et tilfælde har jeg observeret, at værkstedet blot kører bilen ind og ud af værkstedet i få minutter for at lade som om de gøre noget, og i den resterende tid af døgnet har bilen været parkeret udenfor. De tester bilen sammen med mig og oplever problemet, men på trods af at værkstedsejeren ikke har kørt i bilen, oplever jeg en meget bevidst påstand fra ham, at dette ikke skyldes den nye kobling og indirekte få han mekanikeren til at sige det samme. Værkstedsejeren påstår i første omgang, at der er problemer med mine kabler og ikke koblingen, derfor giver han også en pris på, hvad en udskiftning af kabler vil koste. Jeg bliver meget mistænksom, da ejeren og mekanikeren modsiger hinanden. Deres modsigelser talte sit eget tydelige sprog. Værkstedsejeren løj og ville simpelthen ikke gøre noget ved bilen, da det ville påføre ham ekstra omkostninger, også er det jo ligegyldig med de problemer jeg står med. Jeg kører bilen til Peugeot (CA Larsen) i Odense og her tester værkføreren bilen og kører i den. Han siger helt tydeligt, at ” Jeg er ikke i tvivl, at der er problemer med koblingen og ikke andet”. Dette bliver registret hos Peugeot, hvor jeg efterfølgende får nørrekilde til at ringe dem op og får en forklaring. Peugeot siger meget tydelig i telefonen, at der er noget galt med koblingen, men Nørrekilde auto benægter stadig, at der er problemer med koblingen med den påstand, at producenten af koblingen i Tyskland ikke mener, at deres kobling fejler noget. Da jeg henvender mig til ham igen en anden gang, mener han, at det er gearkassen, der er problemet mod tidligere kablerne. Jeg får senere kendskab til en mekaniker (gennem andre, der kendte ham) for at tjekke bilen. Han kørte i bilen og var også sikker på, at der var noget med den nye kobling. Men ejeren af Nørrekilde auto vil stadig ikke høre på andre end sig selv, da han har en økonomisk interesse i at lyve og benægter problemet med koblingen.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow