Køkken Shoppen

image
5.00
Based on 2 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About Køkken Shoppen

Hos KØKKEN SHOPPEN forhandler vi eksklusive hvidevarer og tilbehør til køkken og bad, fra førende danske og europæiske leverandører. Vi er passionerede omkring hvidevarer og design – med mange års erfaring inden for køkkenbranchen. Fra vores showroom og designstudio i indre København, forhandler vi dagligt eksklusive hvidevarer og supplerende produkter til bad og køkken af høj kvalitet, til den kræsne og prisbevidste kunder. Vores store produktudvalg er nøje udvalgt og vi hjælper dig gerne med rådgivning omkring produkterne. Hos os kan du få hjælp til at sammensætte en eksklusiv hvidevare pakke til dit køkken eller luksuriøse armaturer til dit badeværelse.

Tags

You need to Login first to submit your review.

image
Birthe Ladehoff
DK

Virkelig god købsoplevelse :-) ! Fin købsoplevelse. God service og fleksibel levering. Bestilte en Gaggenau ovn og kogeplade hos Køkken Shoppen til vores nye køkken. Fik god information undervejs af deres salgskonsulent. Virkelig fint at det var muligt at aftale præcis hvilken dag vi ville have hvidevarerne leveret så det passede med køkkenmonteringen. Alt i alt en virkelig god købsoplevelse!

image
Jesper Wagner
DK

God service og hurtig levering Har købt en Bora Pure hos Køkken Shoppen. Vi skrev til dem om aftenen og fik en hurtig respons fra Anja allerede næste morgen. Virkelig god service! Da vi senere på ugen fandt frem til at prisen var den rigtige, bestilte vi og varen ankom helt som forventet 2 dage senere. En fin oplevelse. God betjening og hurtig levering til den rigtige pris.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow