g-link CMS

Grønnegade 121, 11. tv., 8000, Århus C., United States
image
4.75
Based on 4 Reviews

5

75.00%

4

25.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About g-link CMS

* * * g-link CMS * * * ~ Fast ~ Flexible ~ Free ~ Homepages for Everyone (på Dansk & in English)

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Brith Kol
DK

Super julekalender G-link har lavet til Millarco - Kan helt klart anbefales Top karakter for deres Professionalisme og måde at håndtere tingene på. Har brugt dem til Millarco's julekalender - hvor vi med stor succes igen i år sætter denne i søen - og dette for 4. gang. Kan helt klart anbefales!

image
Henrik Taastrøm
DK

Genialt hjemmesideprogram - fantastisk support Gratis - fantastisk funktionalitet og sublim support er ikke noget man finder hver dag. Jeg har fundet G-link som et gratis program og er imponeret over hvor meget det egentlig kan - og hvor relativt let det er at tilrette sin hjemmeside, f.eks. ved at vælge temaer, vælge kalenderfunktion, gallerier, blok, bookingsystem og alt muligt andet. Kun mine egne evner gav lidt drillerier med at koble databasen til hjemmesiden og det var her jeg oplevede den helt igennem fantastiske hjælp første gang (Tak Anders). Ikke alene blev mit problem løst mega hurtigt - få timer men jeg oplevede også at få gode råd, hints og anvisninger på funktionaliteter som jeg måske kunne få brug for, sådan som support læse mine ønsker til siden - der blev virkelig tænkt meget længere frem på banen end jeg havde forestillet mig og på den måde fik jeg mange gode råd til hvordan jeg kunne bygge siden op og hvor jeg skulle være opmærksom på f.eks hvem der skal have rettigheder til hvad og hvor let det er at beskytte sine sider og f.eks. Begrænse visning til udvalgte brugere af siden - ganske enkelt et helt genialt system som jeg 100% kan anbefale andre at bruge.

image
Monica Steenberg
DK

Her er intet umuligt... Systemet har lagt op til en meget bred kundetilpasning. Der er altid god og fremragende support. Initiativtageren er sprudlende og meget idérig, som sagt - alt kan lade sig gøre... Der er plads til selv at nørde med koder eller få tilpaset specielle ønsker.

image
Kate Nielsen
DK

Udstrakt service Jeg ved ikke om der er tale om handel når det hele er gratis?! Men super support! Mit webhotel har en lidt speciel opsætning, som g-link.dk gratis hjalp mig med at få styr på i løbet af minutter. Derefter gik der under 10 minutter fra jeg downloadede g-link CMS produtet til jeg havde et fuldt kørende g-link CMS - og produktet er endda gratis, hvis man ikke bruger det kommercielt!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow