Webcoders

image
5.00
Based on 2 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About Webcoders

WebCoders - Full Service Web Agency er din stærke IT outsourcing partner. Spar 40-65 % på al IT outsourcing.

Tags

You need to Login first to submit your review.

image
Ronni Plindstrup
DK

Helt fantastisk service Vi hyrede Webcoders til at lave vores shop på sousvide.dk / sousvideshop.se Vi har været så glade for deres produkt og deres service, at vi også hyrede dem til KitchenTech.dk - Og alt spiller 100% De småfejl der har været undervejs, er blevet rettet hurtigt. Og de ønsker til rettelser vi havde, blev udført hurtigt og til perfektion. Supporten er nærværende, præcis og hurtig. Men vigtigst af alt, for os, så har de et godt branchekendskab inden for internethandel - det har gjort at vi har talt samme sprog hele vejen igennem, at vores behov er blevet forstået og at opgaven er blevet løst udover al forventning. Jeg er ikke i tvivl om at Webcoders også fremover vil få alle vores opgaver, når vi forhåbentligt udvider til hele Skandinavien.

image
John
DK

50% besparelse på it outsourcing WebCoders stærke koncept sparede min virksomhed for 50% på high end design og programmering. Med en dansk projekt leder gik projekt styringen nemt og hurtigt. Med udviklere og utrolige dygtige designere i udlandet får man rigtigt meget arbejdskraft for pengene. Jeg vil anbefale dem til alle virksomheder fordi webCoders fungerer som en partner du kan trække ind når der er behov for web løsninger, på denne måde kan min virksomhed helt slippe for at have en web afdeling. Man sender bare en mail også går arbejdet i gang.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow