N Club

image
5.00
Based on 6 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About N Club

N-club er Danmarks største Nintendo klub, hvor Nintendo fans i alle aldre kan mødes. Vi har et kæmpe community med stort forum, et kæmpe spilarkiv med anmeldelser og screenshots, daglige nyheder, fede konkurrencer og meget mere! Vi ses på N-club.dk!

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Lukas Pedersen
DK

Danmarks bedste Nintendo-community Hvis det er Nintendo man er ude efter, så bliver det ikke bedre end N-club. Der er efterhånden ikke mange steder tilbage som N-club, da det meste efterhånden er overtaget af sociale medier. Men dansk kvalitetsindhold finder man stadig her, med både podcasts og livestreaming af populære Nintendo-spil.

image
Bo Malling Christensen
DK

Brugernes Nintendo-side N-clubs filosofi er at det er brugernes side. Det vil sige at det er dig og de andre Nintendo-fans på siden som står for både anmeldelser, nyheder og det meste af aktiviteten i forumet. Redaktionen står blot for godkendelse af de to førstnævnte ting og så at sidens funktioner fungerer optimalt. Siden har netop det som man kan forvente og ønske af en dansk fanside, så ingen klager på det punkt, men netop fordi redaktionen ønsker at vise det er brugernes side, så fremstår de nærmest som ikke-eksisterende, hvilket gør at tonen og hyggen på N-clubs forum ikke altid er lige god. Når man skriver anmeldelser og nyheder får man belønning i form af mønter. Disse kan bruges til at byde på spil derinde. Spillene er nye, i perfekt form og ankommer meget hurtigt efter man har vundet det. Ingen kvaler der. Der er nogle fejl og mangler på siden, og en ubalance i hvordan dette brugergenererede indhold skal belønnes for at det bliver lige for alle, men N-club er lige nu - desværre - Danmarks bedste Nintendo-side.

image
Michael Og Gelson
DK

Danmarks Nintendo Community N-club er siden for dig der elsker Nintendo. Det være sig de moderne Wii- og 3DS-konsoller, så vel som nostalgiske Nintendo Entertainment System eller '90ernes gigant Nintendo 64. Siden rummer både nyttige informationer i form af aktuelle nyheder og anmeldelser, men der er lige ledes muligt at søge hjælpe til de fleste Nintendo-relaterede problemer, via hjemmesidens forum, som bliver flittigt benyttet af medlemmerne. Endvidere er det muligt selv at bidrage til fællesskabet, og vinde fede præmier samtidig. Selvom N-club ville have gavn af at sidens crew var mere synligt, så er det stadig en rigtig godt tilbud til dig der interesserer dig for Nintendo.

image
Max Festersen Hansen
DK

Det som en nyhedsside med forum bare skal være Jeg har brugt siden i længere tid, og har ikke haft de store problemer. Jeg har både handlet og diskuteret mede mange Nintendo interesserede. Siden er nem at finde ud af, og der er meget frihed blandt brugere. Er man fan af Nintendo kan N Club klart anbefales.

image
Kasper Noes
DK

Genial! Jeg har efterhånden været på N-club og har fået hjælp til en masse! fx. valg af nyt TV, hvilke spil er gode og så er det nogle pålidelige mennesker man kan handle med derinde! har handlet derinde 2 gange indtil videre og er ikke blevet snydt!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow