Mikazoo Creations

Vogelweide, 3941NJ, DOORN, United States
image
5.00
Based on 4 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About Mikazoo Creations

Mikazoo Creations is de online cadeau- en snoepwinkel voor iedereen. Je vindt hier gepersonaliseerde cadeautjes voor verjaardag, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, geboorte, avondvierdaagse, juffendag en voor nog meer feestelijke gelegenheden. Zoek je een traktatie? Dan helpen we je graag bij het ontwerpen en het maken van een unieke traktatie. Alles kan naar wens aangepast worden. Ben je een fan van Oudhollands Snoep? Dan zit je hier ook goed. Denk bijvoorbeeld aan schuimblokken, grote peren, boterwafeltjes of wat dacht je van zwart en wit? Het staat allemaal in de webshop. Neem snel een kijkje.

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Esther van Dijck
NL

Fantastische service en kwaliteit Enorme keuze, wanneer je een artikel wilt dat op niet op voorraad is, krijg je een bericht wanneer het er is. Omdat we weer naar het buitenland gingen, behoorlijk wat meegenomen en bij de bestelling waren ook nog wat lekkere extra dingen gedaan. Plus een tegoedbon. Alles prima verpakt en volgens afspraak verzonden. Ik kom zeker terug.

image
Nicole Haaijema
NL

Een blije snoepkont Bij mijn 1e levering al zeer blij met de snelle service! Lekker snoep en goed verpakt. Vooral het hergebruiken van de dozen vind ik een hele goeie. Ik had oa een verspil mij niet box. Ik vind het altijd zo zonde dat producten met een "mankement" vaak gewoon in de prullenbak verdwijnt terwijl het nog prima te eten is (denk aan een gebroken zuurstok of lolly) Door deze bestelling heb ik ook nog eens een proefpakket gewonnen. Leuke producten waarvan ik een aantal zelf nog niet kende, ideale manier voor deze snoepkont om alles te proeven 😁

image
Claudia Gr
NL

Super mooie producten en ook nog eens… Super mooie producten en ook nog eens snel geleverd. Heb je vragen worden die goed en snel beantwoord. Zeker de moeite waard om te bestellen top service en goede prijzen..

image
Margriet Kanphorst
NL

Moeder/dochter fles met tekst Ik had een leuke fles moeder/dochter besteld bij Mika..en wilde het als verrassing doen..dat ging niet door want onze lieve Mika verstuurde hem in een doos van Black en Decker haha..die had mijn dochter nooit geopend en zeker weten terug gestuurd..maar dit is dus echt recycling..echt super..dit is pas echt nadenken over hergebruik..het kan zo gemakkelijk zijn en zoveel beter voor het milieu πŸ‘ŒπŸ»

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow