Allergi og Lungeklinikken Helsingør

Krogebakke 2 B, 3140, Ålsgårde, United States
image
3.00
Based on 6 Reviews

5

50.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

50.00%
About Allergi og Lungeklinikken Helsingør

Hjemmeside for Allergi og Lungeklinikken Helsingør

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Stine Kjeldsted
DK

Søde og kompetente og effektive Super sødt personale. Både studerende, sygeplejersker, læge, laborant og personalet i receptionen. Virkelig effektive i deres behandling og meget kompetente. Det var en virkelig god oplevelse at være på mit første besøg og udredning i 3 timer. Jeg kan varmt anbefale denne klinik!

image
Sanne Valentin
DK

Virkelig ubehøvlet personale Virkelig ubehøvlet personale. Jeg foretog et opkald for, at bede om ændring af tid. Personen som betjente mit kald påstod flere gange, at jeg have modtaget en mail med svar fra en scanning. Efter hun undersøgte det konstaterede hun, at lægen som havde skrevet Ikke havde sendt svaret afsted. Jeg møder op dagen efter og møder en irettesættende og ubehagelig sygeplejerske som i en nedladende tone brokker over at jeg skulle være mødt op 15 min før den tid jeg var indkaldt til. Det stod i en sms som jeg i øvrigt heller ikke har modtaget.

image
Ursula Ariane Hansen
DK

Som ny patient har jeg to gange i den… Som ny patient har jeg to gange i den fastsatte telefontid forsøgt at ringe - onsdag, torsdag - og fredag lukket! og hver gang blev henvist til laegevejen, som er dybt forvirrende, og man aner ikke, om der er en måneds eller en uges ventetid. Det er meget ringe.

image
DatOne Stalker
DK

det er det største cap -

image
Kunde
DK

De er søde De er søde, kompetente og omhyggelige. Eneste minus er den lange ventetid første gang, men det er indenfor det jeg forventer hvis man skal til speciallæge.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow