Mijneigen Wijsheid

Zuideinde, 8, 4671bk, Dinteloord, Netherlands
image
5.00
Based on 2 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About Mijneigen Wijsheid

Coaching

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Angela Ligtenberg
NL

Even niet meer weten wat ik met mezelf… Even niet meer weten wat ik met mezelf aan moest, kon alleen maar huilen en waarom?? Zelf de stap genomen om Merel te benaderen, want alleen ging het me echt niet lukken om weer bij mezelf te komen. Heel regelmatig naar Merel geweest, huilend binnen stappen en met een opgelucht gevoel, goede handvaten en een lach de deur uit stappen. Het heeft tijd nodig gehad en nog steeds ben ik ontzettend blij met Merel haar hulp. De lijntjes zijn kort en Merel staat altijd voor me klaar, hoe fijn is dat! Professionele hulp maar toch ook zo vertrouwd. Dit is wat ik nodig had! Ik ben je zo dankbaar Merel.

image
Alyssa Kranenburg
NL

To the point. Wat een kennis en geduld! Wat ik top vind aan jou Merel is dat jij jezelf niet over laat halen mee te praten in een gesprek. Jij blijft bij jezelf en als je het niet snapt vraag je verschillende dingen om zo toch op het goede spoor te komen. Ik heb de eigenschap een gesprek zo te hebben dat we vaak afdwalen en jij haalde me dan elke x weer terug naar de essentie. Ik ben je onwijs dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. De rest is nu aan mij! Ik zou zeggen voor iemand die dit leest en twijfelt, twijfel niet. Maak echt een afspraak met Merel!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow