Jessesamuelfotografie

image
5.00
Based on 3 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About Jessesamuelfotografie

Ben je opzoek naar een betaalbare fotograaf met oog voor detail? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer in een ontspannen sfeer. Zodat de foto's er stralend uit komen te zien! Bijvoorbeeld het fotograferen van een feest, bruiloft, verjaardag, gender reveal, liefdeskoppels, families, jubilea, evenement enzovoort. De foto's worden nabewerkt aangeleverd. Zodat het nagenieten echt kan beginnen! Stuur mij gerust een bericht voor meer informatie of een vrijblijvende en voordelige offerte. www.Jessesamuelfotografie.nl www.instagram.com/jessesamuelfotografie

Tags

You need to Login first to submit your review.

image
Esmee Boon
NL

Trouwfoto Op 25 juni 2023 zijn mijn man en ik getrouwd. Het was een fantastische dag die Jesse precies heeft weten vast te leggen. De foto's zijn heel spontaan en Jesse zelf was vrolijk en open om mee te werken. Dacht goed mee en wist precies de sfeer te pakken. Zelfs onze hond mocht mee en is die dag prachtig vastgelegd! We zijn ontzettend dankbaar voor de prachtige foto's!

image
Dhondt
BE

Topper ! Ik en mijn man (vanaf nu mag ik dit zeggen ;) ) zijn getrouwd op 1 april 2023, hebben beroep gedaan op Jesse voor de foto's ! Hebben Jesse gevonden in een fb groepje.. 1ste en vooral sprak zijn prijs ons enorm enorm aan ... Helemaal niet duur.. en wat een vriendelijke iemand is hij! Heel joviaal en enthousiast ! Ik kan Jesse alleen maar aanraden ! Echt hele mooie en vooral VEEEEEL foto's ! Bedankt Jesse !

image
Shanine De Groot
NL

Een echte aanrader! Jesse is een super professioneel, een soort kameleon, je hebt totaal niet door dat hij er is, maar zijn foto's zijn prachtig! Een echte aanrader, ook zijn openheid en transparantie over zijn tarieven is erg verhelderend. Hij reageert meteen en is super punctueel! Heel hartelijk bedankt Jesse!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow