Stabilas

image
3.92
Based on 13 Reviews

5

69.23%

4

0.00%

3

7.69%

2

0.00%

1

23.08%
About Stabilas

Velkommen til et bilhus, hvor du som kunde er vor levevej, hvor vi ønsker at behandle dig som vort ansigt udadtil. Vi vil have, at du sammen med din bil skal være midtpunkt. Derfor vil vi forsøge at efterleve dine forventninger om den rigtige service, så vi altid går fra hinanden med et på gensyn - og tak for denne gang. Mange steder, hvor folk handler i dag, får de ofte den fornemmelse, når man har forladt forretningen - ja, også mens de er der, at man blot er et nummer i rækken. Den personlige kontakt, med respekt for dig som kunde, kan tit være noget, man må tænke sig til. Hos Stabil er vi i dag 8 engagerede medarbejdere, som i fællesskab vil forsøge at yde dig den service, som vi selv ønsker at modtage. Vi ved, at det at købe ny bil er en af de største investeringer - efter køb af hus. Vi ved også, at det at holde bilen vedlige koster penge samtidig med, at det er en tillidssag. Du vil opleve, at en del af vedligeholdelsen/servicen ikke er synlig for dig som kunde. Det vil ikke altid kunne ses eller mærkes, og til trods for nødvendigheden opleves det blot som en regning i større eller mindre grad. Som kunde hos Stabil, ønsker vi, at du præcis ved, hvad du har fået lavet og betalt for samt har fået en faglig vejledning omkring, hvad der er udført denne gang. Vi vil også vejlede om, hvad der skal ske næste gang, din bil skal besøge Stabil. Jeg forventer, at mine medarbejdere og jeg selv vil give dig og din bil en oplevelse ud over det forventelige i vort bilhus, og at vi i fællesskab vil gå en spændende bilfremtid i møde sammen. På gensyn hos Stabil A/S – en tryg bilhandel. Morten Møller-Hansen. Indehaver.

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Helle
DK

Verdens bedste værksted! Verdens bedste værksted! Man bliver altid betjent af venlige og opmærksomme medarbejdere. De kender vores bil og vores behov og reparerer hvad der er brug for og hvad vi beder om - og ikke mere. Vi har gennem tiderne købt 3 biler hos dem og fået dem serviceret der - altid til vores store tilfredshed.

image
Julie Spuhr
DK

Jeg har lejet af flere omgange Jeg har af flere omgange lejet både varebil og minibus hos Stabil. Det er nemt, overskueligt og en super pris. Derudover fik jeg topklasse service alle gangene! Tak for lån af jeres biler. Vi ses snart igen.

image
Emil Khan
DK

Hold jer langt væk! Stabil A/S opkræver penge for skader på lejet bil uden bevis. De undlader herefter at samarbejde og smider en ud af butikken. Det mest uhæderlige og useriøse firma, jeg nogensinde er stødt på.

image
Arvingen
DK

Super service ved køb af Mercedes Evito Vi har købt en El varevogn og fået taget vores ældre varevogn i bytte. Alt er foregået super nemt og med levering/afhentning i København :-)

image
Jesper
DK

Varmeste anbefaling! Altid utrolig god behandling igennem deres værksted samt OSCAR biludlejning. Kundeservice er i top og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow