Dybæk Autoservice ApS

image
4.69
Based on 13 Reviews

5

92.31%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

7.69%
About Dybæk Autoservice ApS

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Claus Sødergaard
DK

kvalitetsarbejde, holder aftaler og priserne er rimelige Vi har benyttet Dybæk Autoservice i cirka 10 år til service mm. og har kun positivt at sige. Værkstedet leverer kvalitetsarbejde, holder aftaler og priserne er rimelige

image
Line Vange
DK

Ubehagelig oplevelse Betalte 3300 kr. for reparation af min aircondition, efter blot en døgn - virkede den ikke igen. Jeg kontaktede mekanikkeren, René- for at finde en fælles løsning. Men han blev vred og fratog sig alt ansvar. Og ville indgå et kompromis, hverken i forbindelse med pris eller at servicere den igen.. Min anmeldelse er så dårlig. Mest af alt grundet hans attitude og måden at kommunikere/ snakke til mig på. Meget ubehagelig oplevelse!

image
Theis Billingsley
DK

over alt forventning super god service alt kørte efter bogen og på skinner som det skulle. og prisen er billiger ind forventet , især for mit vedkommende da jeg kom med en bil der lidt ud over det sædvanlige et kæmpe plus er jeg fik lidt information under reparationen og der blev stillet spørgsmål til hvad jeg ønskede undervejs, det er mine øjne god kunde service samtidig med at bilen blevet lavet på korter tid en forventet. kan kun anbefale det her sted især hvis man har køretøj i klassen "luksus bil"

image
Pernille Jensen
DK

Tak for god service og reparation af… Tak for god service og reparation af min firmabil.

image
Holger
DK

Dette er første gang jeg har haft brug… Dette er første gang jeg har haft brug for bilservice mens jeg har boet i Hvalsø. Spontant brug for batteriskift. Inden for 2 timer var jeg kørende igen med nyt batteri. I mellemtiden udstyret med lånebil til lokal transport. Jeg kan varmt anbefale at bruge Dybæk Autoservice!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow