Dumiko

image
1.00
Based on 12 Reviews

5

0.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

100.00%
About Dumiko

In Dumiko Vind Je Trendy En Virale Producten Speciaal Voor Jou Geselecteerd! Vind producten die je leven gemakkelijker, stijlvoller en leuker maken.

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Trudy Oosterman
NL

Heel slechte site Heel slechte site, 2 horloges besteld 1 is bezorgd de andere wacht ik nog steeds op, onderhand een verkeerde na bezorging gekregen ( een horloge oplader) maar niet het 2e horloge. onderhand ruim 10 mails verder maar nog steeds niet opgelost. Wat een vreselijk bedrijf en site je kunt ze niet bellen of ze bellen niet terug GRRRRRRRRRRRRRR NOOIT KOPEN DAAR

image
anoniem

Gaande since 16-2-23 Gaande since 16-2-23. Ten eerste schreef deze webshop niet 1 maar 2 smartwatches van mijn rekening. Dan wordt het pakket niet bezorgd. Vervolgens ontvang ik 1x een niet thuis bericht in mijn spambox. Dit bericht was van zeer slechte qualiteit dat mijn mail provider het als spam in de spambox heeft gemieterd. Ik heb deze spam mail niet gezien. De dag erna volgd er een 2e spammail met de mededeling dat er urgent actie moet worden genomen anders wordt het pakket terug gestuurd naar China. Ook deze mail heb ik niet gezien. Circa een week na plaatsen van bestelling contact opgenomen met leverancier dumiko.nl die terug mailt dat ik maar met gls contact moet opnemen. Gedaan op vrijdag, Mevr zou terug bellen. Maandag zelf terug gebeld en om een email gevraagd die ik naar dumiko kon sturen. Hierop krijg ik de toezegging dat ik gratis 2 nieuwe klokjes zou krijgen maar dat het wel tot max 18 werkdagen zou kunnen duren, zonder track and trace. Ik heb nu 9 dagen binnen gezeten + de weekeindes om het pakket niet opnieuw te missen. Gezien de ervaringen hier bied het niet veel goeds. Ik overweeg bij diverse instanties aangifte te doen van diefstal. Dit soort bedrijven behoren gesloten te worden en hoge boetes te krijgen. Aanvulling 1 april jawel. Als men na 18 werkdagen de pakketten wel via airmail kunnen versturen waarom kan men dat niet doen op het moment dat men besluit nieuwe te leveren Er gaan dus 18 werkdagen plus weekeindes overheen voor er actie wordt ondernomen. Ik bedank verder voor deze firma. Deze bestelling heeft dus nu al anderhalve maand geduurd, is nog steeds niet binnen. En ik ben benieuwd wat ik eigenlijk geleverd ga krijgen. Wordt vervolgd. 14-4-23. Je raad het al. Nog steeds niets ontvangen. Geen klokjes, geen emails. CONCLUSIE: OPLICHTERS. Ik heb inmiddels een tel nr van de politie waar ik aangifte kan doen. Bij DUMIKO.NL NIETS KOPEN DUS. Wordt vervolgd. 26-4-2023 Kreeg de klokjes eindelijk binnen op 20-4-2023. Word mogelijk nog vervolgd.

image
Nikita Timmerman
NL

NIET BESTELLEN In December 2 smartwatchen besteld. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Gekozen voor Klarna achteraf betalen. Klarna wil niet mee werken. Het bedrijf ik niet te bereiken of je krijgt een standaard bericht. Niets hier bestellen het zijn oplichters en Klarna werkt er gewoon mee samen dus naar mijn idee net zo medeplichtig.

image
Adriana
NL

Ik kocht 2 kledingstukken.de maattabel… Zullen we de praktijken van dumiko op alle socialmedia plaatsen.... Ik kocht 2 kledingstukken shapeware. .de maattabel die hun gebruiken klopt voor geen meter. De kledingstukken zijn veel re klein wel maat of 5 kleiner dan de tabel aangeeft En als je het terug wilt sturen krijg je een aanbod van max 30% van je geld terug. Je kunt je geld terug krijgen maar dan moet je het naar China terug sturen en dat kost een vermogen . 100 % tevredenheid willen ze bieden nou nog geen 2 % ...ben ik tevreden . En als je niet accepteerd schrijven ze doodleuk dat ze niet meer gaan reageren . Waardeloos bedrijf welke zijn eigen fout niet hersteld.

image
Petra VDB
NL

Verschrikkelijk bedrijf !! Niks kopen! Verschrikkelijk bedrijf. Hun reclame toont een ‘levensechte puppy’ in de video en de website staat vol met positieve reviews. en wat je krijgt is een prulding wat hard aanvoelt en op batterijen keft en pootjes beweegt. Wat je op de kermis wint zeg maar. Eigen schuld had ik maar eerst Trustpilot moeten checken. Niks kopen op Dumiko NL is echt troep voor veel geld. Nagekomen bericht: ik schreef in augustus 2022 bovenstaande negatieve review op trustpilot en kreeg vandaag een mail dat ze aanvullende informatie willen (naam, ordernummer en telefoonnummer) en dat ze anders mijn review laten verwijderen. Triest bedrijf. Update dec 2022: kreeg nu van trustpilot de vraag of ik kan bewijzen dat ik echt klant was van Dumiko omdat Dumiko de slechte review wil laten verwijderen. Mail met Bestelnummer #16031 dd 6-8-2022 in pdf aangeleverd aan Trustpilot. Maar ze doen er bij Dumiko dus echt alles aan om slechte reviews te verdoezelen. Ze kunnen hun energie beter stoppen in betere producten!

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow