RenTrafik

Jernbanegade 57, 4690, Haslev, United States
image
5.00
Based on 18 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
About RenTrafik

Hos RenTrafik kan du nemt og til en god pris få kørekort. Vi er blandt de bedste til at undervise, så du bliver både en god bilist og består nemt køreprøven.

Tags
Contact Info

You need to Login first to submit your review.

image
Alex Chodziuk
DK

En bedre køreskole med dygtige og… En bedre køreskole med dygtige og skarpe kørelærere findes næppe. Kan kun anbefale Ren Trafik på det varmeste og jeg kan garantere for at man går igennem med masser af hjælp og forståelse for dig som aspirant.

image
Bjørn Hansen
DK

Jeg har deltaget i et Trailer kursus… Jeg har deltaget i et Trailer kursus (B/E) med Nihat som underviser og kørelærer. Super undervisning og virkelig behagelig oplevelse i bilen. Jeg kan varmt anbefale Nihat hos RenTrafik. Nå ja og jeg bestod første gang :-)

image
Katrine Frandsen
DK

Anbefalelsesværdig kørerskole med styr på det hele! Jeg har netop nu afsluttet mit MC forløb hos Ren trafik. Hele forløbet har været rigtig fedt og struktureret, både teori og kører delen. Helt igennem et dygtig og engageret team. Anbefalelsesværdig kørerskole, med styr på det hele!

image
Kasper Jensen
DK

B/E kørekort instruktør Nihat… Jeg fik i dag kørekort B/E med Nihat som kørelærer. Nihat er kompetent, grundig og ikke mindst engageret. Jeg kan på det varmeste anbefale Ren Trafik/Nihat. Det kan ikke gøres bedre. Mvh Kasper

image
Mansor
DK

Jeg kan klart anbefale RenTrafik og… Jeg kan klart anbefale RenTrafik og Janus som kørelærer. Janus er god til at skabe ro og forståelse, og sørger for at tilpasse kørslen efter dit behov. Du kan klart være tryg i hans hænder.

We may use cookies or any other tracking technologies when you visit our website, including any other media form, mobile website, or mobile application related or connected to help customize the Site and improve your experience. learn more

Allow